JAARVERSLAG 2016 BLOKKER HOLDING

BLOKKER

Blokker is al sinds 1896 een vertrouwde naam in de winkelstraten van Nederland en is toonaan­gevend als winkel voor je eigentijdse huishouden. Het is dé omnichannel winkel voor iedereen en altijd dichtbij. Met relevante winkels en een goed en betrouwbaar huishoud- en basisassortiment. Een uitgebreid en aanvullend online aanbod en omni­channel service in de winkels, zoals online bestelpunten en click&collect, maken daar onderdeel van uit. 

Blokker biedt producten uit de categorieën Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huis­- houd, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeer. Daarnaast biedt Blokker altijd vernieuwen­de en seizoengebonden producten. 

In Nederland telt Blokker ruim 5.500 medewerkers en circa 440 eigen vestigingen, waarvan 200 ‘Nieuwste Blokkers’. Blokker zet de uitrol van deze nieuwste winkel­formule voort. In 2018 ontstaat een landelijk dek­kend winkelnetwerk met meer dan 400 vernieuwde Blokkers, nauw verbonden met blokker.nl. 

In België heeft Blokker een netwerk van circa 190 winkels met ruim 900 medewerkers en een webshop ‘blokker.be’, met een breed assortiment en onderscheidende merken en vernieuwende kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Blokker is sinds 1977 een vertrouwde naam in de winkelstraten van België.

 

BLOKKER BUITENLAND